fbpx

מתכון לגרנולה בריאה ומטריפה

מנביטים:

500 ג' כוסמת ירוקה

200 ג' קינואה

200 ג' עדשים חומות, שחורות ושעועית מש

לתערובת שהנבטנו מוסיפים

300 ג' שיבולת שועל 

150 ג' שקדים חתוכים

150 ג' גרעיני דלעת וחמניה,

חצי כוס זרעי צ'יה 

חצי כוס זרעי פשתן, 

200 ג קשיו ופקאן

סירופ:

 120 מ"ל מייפל טהור

2 כפות גדושות של סילאן ללא תוספת סוכר

2 כפות רכז תפוחים

קורט מלח וקורט קינמון

מערבבים את התערובת עם הסירופ שהכנו

עם כף כדי שלא נישרף.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות 

לאחר כ 10 דק בדיוק מוציאים ומערבבים ואז מחזירים לתנור 

לעוד טיפה השחמה.

אפשר בסוף להוסיף קצת פרות יבשים, אני אוהבת להכניס 

חמוציות או אוכמניות מיובשות.

שימו לב להוסיף את הפרי כשהגרנולה חמה.

לתת לגרנולה להתקרר ולאחסן בכלי אטום על מנת לשמור על הטריות.

מוזמנות לתייג א.נשים שאוהבים גרנולה 

וגם נשים אחרי לידה, זה יםםם ברזל !

ואל תשכחו לשמור את הריל הזה אתן תצטרכו אותו יום אחד תאמינו לשלווה

לבריאות 

דילוג לתוכן