מתכון כשר לפסח – פשוט להשתמש במצרכים שהם כשרים, וקמח כשר לפסח על בסיס תפוח אדמה/טפיוקה ועמילנים. אחרי פסח תוכלו להחליף בכל קמח אחר , שימו לב שאם משתמשים בקמח כוסמין שמים קצת פחות קמח, כי הוא סופח יותר נוזלים.
מצרכים:
2 ביצים
250 מ"ל קרם קוקוס
2 כפות שמן ענבים/קוקוס
4 כפות מייפל
4 כפות רכז תפוחים
1 כפית תמצית וניל
חצי ספל של קמח כשר לפסח
1 כפית אפיה
פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה :
מכניסים לתוך קערה את כל המצרכים הנוזליים ומערבבים עד לעיסה אחידה
מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים.
שופכים הכל לתוך תבנית עגולה, מוסיפים פצפוצי שוקולד \
ומכניסים לתנור ל 20-25 דק על 170 מעלות.
עד להשחמה מלאה.
לאחר שהעוגה התקררה קצת, הופכים את התבנית, ומתחילים לקרוץ את הפנקייקים.
ככה פשוט.
הכל מוכן ביחד ולא צריך לעמוד ליד הפנקייקים ולחכות שיהיו מוכנים אחד אחד
את יכולה להוסיף מעל מייפל/אבקת סוכר/שוקולד…
שיהיה בתאבון!!
ואם ניסית כתבי לו פה בתגובה איך יצא
לצפייה בסרטון של המתכון לחצי כאן